Men så trist då!

Fick detta mms:et av Emilia imorse. Det gjorde min dag liiite bättre :P


Jag ljuger så bra

På vårt intranät på jobbet har vi varje vecka en fråga. Denna vecka är det: "Tränar du så mycket som du önskar?" O jag kryssade "ja". ... Jag ljög... bara för mig själv. Varför? Ingen aning! Jag har inte tränat på nästan 2 veckor, men jag hoppas att jag tar ett ryck för att rädda mitt samvete nu när jag försökt framstå som en bättre människa än vad jag är.

Kommer ni ihåg dem här testen man alltid gjorde när man var yngre, i typ Frida o VeckoRevyn... ofta valde man det alternativet som man trodde skulle framställa en som den bästa/coolaste människan, o ibland sneglade man till och med lite på svaren om man var osäker på vilket alternativ som var "det rätta". Man ville ju inte riskera att bli Lortiga Lisa framför Trendiga Tina eller Charlotte framför Carrie eller Samantha. Eller var det kanske bara jag som gjorde så!? Märkligt fenomen. O jag har uppenbarligen inte slutat. Men som tur är så är det ju bara för mig själv jag ljuger, o får det mig att må bra så må det kanske vara okej :)... Men imorron blir det fan gymmet!

Underhållning från 1993

Hahahaha, vilka underbara körtjejer! Såg precis denna på teve.
Två av dem är tydligen Maria Akraka o Erika Johansson, det har jag helt missat.


Premiär med DJ Jörgen

Fick precis sms från stadens enda (!?) uteställe (har jag nämnt att jag vill flytta härifrån!?).

- PREMIÄR NATTKLUBB!! - FREDAG Nattklubb 18+ med DJ Nermin, LÖRDAG Hela huset gungar med två dansgolv! Nattklubb DJ Scott och PartyBar med DJ Jörgen. Välkommen!

Ser ni det framför er... den där DJ Jörgen, hur het måste inte han vara!?

Jag ska lätt dit (ingen ironi!)!

RSS 2.0